Personalul TIP&CASH vă așteaptă cu drag și în siguranță în cadrul locațiilor noastre! Vă asigurăm că în agențiile TIP&CASH sunt îndeplinite toate standardele de siguranță pentru protejarea sănătății jucătorilor și personalului.

Pe lângă tehnologia de ultimă generație, noi asigurăm și un cadru adecvat din punct de vedere sanitar, ambiental și de divertisment, astfel încât clienții noștri să beneficieze în continuare de o experiență de joc unică, într-un mediu sigur. Împreună putem depăși acestă perioadă delicată și ne putem bucura în continuare de cele mai inedite meciuri, cote de pariuri și loterii internaționale.

În acest sens, dorim să vă prezentăm măsurile pe care le-am luat și câteva recomandări pentru dumneavoastră pe parcursul vizitei în cadrul agențiilor noastre.

  • La intrarea în agențiile TIP&CASH am amenajat un stand special creat pentru dezinfectare
  • Masca de protecție este obligatorie pe tot parcursul vizitei. În cazul în care nu aveți, personalul vă va pune la dispoziție.
  • Vă rugăm să păstrați o distanță de 1,5 metri față de celelalte persoane.
  • Echipamentele de joc sunt dezinfectate de către personalul sălii după fiecare utilizare.
  • Locațiile sunt dezinfectate în mod constant cu produse avizate, iar personalul este echipat corespunzator cu măști și mânuși de unică folosință.

Vă așteptăm cu drag și în siguranță în locațiile noastre!

Ne distrăm, câștigăm și acționăm responsabil!

Echipa TIP&CASH