DESPRE NOI

TIP & CASH, brandul de pariuri sportive din cadrul grupului NOVOMATIC Romania, este primul operator din piata pariurilor sportive care, odata cu lansarea sa pe piata in anul 2015, a introdus in premiera in Romania conceptul de terminale de pariuri sportive self-service.

“You bet. We care.” este motto-ul ce sta la baza identitatii brandului si reprezinta angajamentul de a oferi clientilor o experienta de pariere la nivelul asteptarilor si adaptata in functie de cerintele acestora.

In cadrul retelei de operațiuni NOVOMATIC din Romania sunt operate sub brandul TIP & CASH peste 680 de terminale de pariuri sportive, care sunt prezente in locatiile proprii, dar si in asociere cu o retea extinsa de parteneri.

Oferta de pariuri este variata și contine o gama larga de sporturi. Pentru fiecare sport se pot selecta pariuri simple si/sau sistem, complexitatea acestor optiuni fiind disponibila si pentru evenimentele live. De asemenea, este disponibila si varianta clasica de plasare a biletului de pariere direct la casierie.

JOC RESPONSABIL

Programul Joc Responsabil oferă operatorilor șansa de a proteja jucătorii de potențialele consecințe negative datorate jocului excesiv, astfel încât jocul/parierea să rămână o experiență socială distractivă.