DESPRE NOI

În luna Februarie 2024, echipa ADMIRAL BET, parte a Grupului NOVOMATIC România, lansează o viziune nouă în lumea pariurilor sportive prin procesul de tranziție de la TIP & CASH la ADMIRAL BET. Decizia de rebranding reprezintă o evoluție firească a expertizei și valorilor companiei, construite pe o fundație solidă, de peste nouă ani de activitate pe piața românească. Cu un business ajuns la maturitate, care și-a demonstrat succesul, brandul agențiilor de pariuri sportive devine acum și mai răsunător: ADMIRAL BET se bucură de recunoașterea pe care brandul ADMIRAL a consolidat-o pe piața de gambling din România timp de peste trei decenii.

Noua identitate reflectă pasiunea pentru sport, angajamentul față de experiența de pariere a clienților și profesionalismul în relațiile cu partenerii. Ca parte a Grupului NOVOMATIC, ADMIRAL BET și-a propus să își consolideze poziția pe piața de pariuri sportive din România, cu inovații și soluții complete pentru toți pasionații de pariuri.

TIP & CASH, brandul de pariuri sportive din cadrul grupului NOVOMATIC România, este primul operator din piața pariurilor sportive care, odată cu lansarea sa pe piață în anul 2015, a introdus în premieră în România conceptul de terminale de pariuri sportive self-service.

În cadrul rețelei de operațiuni NOVOMATIC din România sunt operate sub brand-urile ADMIRAL BET și TIP & CASH peste 680 de terminale de pariuri sportive, care sunt prezente atât în locațiile proprii, cât și în asociere cu o rețea extinsă de parteneri.

“You bet. We care.” este motto-ul ce continuă să stea la baza identității brandului și reprezintă angajamentul de a oferi clienților o experiență de pariere la nivelul așteptărilor și adaptată în funcție de cerințele acestora.

Oferta de pariuri este variată și conține o gamă largă de sporturi. Pentru fiecare sport se pot selecta pariuri simple și/sau sistem, complexitatea acestor opțiuni fiind disponibilă și pentru evenimentele live. De asemenea, este disponibilă și varianta clasică de plasare a biletului de pariere direct la casierie.

JOC RESPONSABIL

Programul Joc Responsabil oferă operatorilor șansa de a proteja jucătorii de potențialele consecințe negative datorate jocului excesiv, astfel încât jocul/parierea să rămână o experiență socială distractivă.