A acceptat provocarea TIP & CASH, a pariat și i-am îndeplinit UN MARE VIS!

Astăzi, 13 februarie, a fost o zi cu noroc pentru clientul nostru din Tecuci și câștigătorul marelui premiu, pentru că banii au fost deja încasați!

Am avut bucuria de a face cunoștință cu domnul CORNELIU DIACONU, care ne-a onorat cu prezența la sediul Grupului NOVOMATIC România din București, pentru a intra în posesia MARELUI PREMIU în valoare de 70.000 € net, câștigat în cadrul mega-campaniei ,,PARIAZĂ PE UN MARE VIS!”.

Însoțit de familia sa, norocosul câștigător ne-a împărtășit cu emoție și euforie experiența sa de-a lungul campaniei și momentul memorabil în care a aflat că este câștigător.

Pasionat de numere, a perseverat și și-a jucat toate șansele timid, fără mari speranțe și fără să știe că viața i se va schimba.

Pe parcursul celor șapte luni de campanie, câștigătorul nostru și-a înscris pe site-ul TIP & CASH toate biletele necâștigătoare.

Norocul i-a surâs chiar și în extragerile lunare de două ori, când a fost desemnat câștigător pentru două premii cash în valoare de 500 lei fiecare.

Fericitul câștigător a urmat motto-ul campaniei – ,,Un simplu pariu, o MARE șansă!”,  iar pariul s-a dovedit unul care i-a schimbat viața în bine!

CEC-ul i-a fost înmânat de Valentin-Adrian Georgescu, CEO NOVOMATIC România: ,,După zeci de mii de bilete de pariu înscrise, astăzi am avut bucuria să felicit personal câștigătorul marelui premiu. Povestea acestei campanii se încheie cu un mare vis îndeplinit și o familie fericită.”

Felicitări încă o dată! Ne bucurăm că ați avut încredere în șansa dumneavoastră și că ne-ați ales pentru a vă îndeplini un MARE VIS!

Am celebrat și încununat cu succes 7 ani de pariuri sportive TIP&CASH:  7 ani de emoții, 7 ani de bilete în fel și fel de combinații inspirate, 7 ani de parteneriate de încredere.

Un pariu câștigător și o promisiune îndeplinită cu emoții pe măsură!