7 avantaje pentru un parteneriat de succes cu brandul de pariuri sportive TIP & CASH România!

Investiția într-un brand care a cunoscut deja succesul este cea preferată de tot mai mulți antreprenori  care vor să își sporească considerabil veniturile. Cu sprijinul și resursele la care au acces prin intermediul unei astfel de colaborări, aceștia reușesc să contribuie la o creștere sigură a noului business. TIP & CASH România oferă pe piață trei produse în asociere: slot machine, pariuri sportive (agenție în franciză sau parteneriat) și produse loteristice.

Profitul net lunar este de 50%, conform condițiilor agreate contractual, iar varianta preferată de asociere este aleasă în funcție de necesitățile investitorului. Produsele LOTO, în parteneriat cu Loteria Română au fost introduse recent în oferta TIP & CASH România și vin cu avantajul de a pune la dispoziția clienților, în aceeași incintă, jocuri loteristice, lozuri, videoloterie și implicit posibilitatea de a participa la jackpot-uri în valoare de până la 1.000.000 lei pe lună.

În comparație cu alte tipuri de proprietăți comerciale, cum ar fi construirea unei afaceri de la zero, parteneriatele sau francizele au dovedit o rată de succes mult mai ridicată. De asemenea, reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc să fie proprii manageri, chiar și fără a avea experiență în domeniu, pentru că pot obține sprijin, instruire și îndrumare de la profesioniști.

Iată care sunt principalele 7 avantaje pentru o asociere cu brandul TIP & CASH România:

  1. Asigurarea unui parteneriat de succes

Sprijinul continuu oferit de specialiștii brandului TIP & CASH România, precum și reputația brandului pe piața de pariuri sportive, determină ca alegerea unei francize sau a unui parteneriat să  reprezinte o soluție de succes, în comparație cu pornirea unei afaceri pe cont propriu. În plus, obținerea unei finanțări poate deveni mult mai facilă în acest caz. Vestea bună este că noii parteneri nu au neapărat nevoie de experiență în industrie sau afaceri.

  1. Training și consultanță

Un avantaj major este că, atunci când se alege o franciză, furnizorul oferă acces la procesele de instruire pentru inițierea și dezvoltarea afacerii. TIP & CASH România ghidează întregul proces de parteneriat și oferă consultanță pe toată durata colaborării. Asociații se bucură de beneficiul de a învăța care sunt procedurile unei afaceri sănătoase, cum se desfășoară planificarea în detaliu, cum se dezvoltă baza de clienți și cum se fidelizează aceștia.

  1. Utilizarea unei imagini de brand

Amenajarea este, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți factori care determină succesul afacerii. Noii parteneri TIP & CASH contribuie cu spațiul și personalul necesar desfășurării acțivității, amenajarea spațiului conform listei de lucrări, mobilierul conform proiectului de amenajare și sistemul de supraveghere video. În acest proces, specialiștii se asigură că asociații parcurg cu succes fiecare etapă pentru o implementare corectă și vin în sprijinul acestora cu următoarele: licența de organizator, autorizația de exploatare a echipamentelor, utilizarea mărcii înregistrate, echipamentele de pariere, pregătirea și instruirea personalului, suport local și de la distanță, proiectul de amenajare, conectarea la ONJN, fondul de rulment, reclama luminoasă și autocolantul specific, echipamente TV, sloturi de ultimă generație.

  1. Expertiza unei afaceri de succes

Prin intermediul unei relații de parteneriat, clienții beneficiază de condiții avantajoase și servicii de calitate, un model de afaceri stabil, o conducere profesionistă, integrarea rapidă într-un brand de renume internațional cu acoperire națională și expertiza unei echipe numeroase. Un mare beneficiu al unei colaborări, fie că este prin asociere sau franciză, este că investitorul nu pierde bani și timp pentru a afla ce funcționează și ce nu.

  1. Integrare în campanii de marketing

În calitate de asociați, partenerii beneficiază de materiale promoționale, marketing digital și publicitate targetată, acces la conținut, strategii de marketing și consultanță.

  1. Pregătirea și instruirea personalului

Conducerea unui business de succes este un efort de echipă, iar o echipă devotată se poate dovedi foarte profitabilă prin menținerea moralului și un nivel ridicat de satisfacție a clienților. TIP & CASH România vine în suportul partenerilor cu o echipă dedicată, care ajută în procesul de pregătire și instruire a personalului, conform standardelor de brand.

  1. Schimb de experiență

A fi parte dintr-un proiect de acest tip conectează investitorii la o comunitate mai mare de proprietari de afaceri din toată țara. Astfel se pot împărtăși resurse și sfaturi pentru un ajutor reciproc, pentru că succesul brand-ului la nivel național are impact pozitiv asupra fiecărui investitor în parte.

 

Despre TIP & CASH România

TIP & CASH, brandul de pariuri sportive din cadrul grupului NOVOMATIC România, este primul operator din piața pariurilor sportive care, odată cu lansarea sa pe piață, în anul 2015, a introdus în premieră în România conceptul de terminale de pariuri sportive self-service. În cadrul rețelei de operațiuni sunt operate sub brandul TIP & CASH peste 1.060 de terminale de pariuri sportive, care sunt prezente atât în agențiile proprii, cât și în asociere printr-o rețea extinsă de parteneri.

 

 

 

2021-06-14T09:56:40+03:00
Go to Top